Saturday, July 08, 2006

Blog update

Lama tak update.. bila realise blog takleh masuk sbb ada navigation bar script error, I know I gotta update..

So today pagi2 sudah bangun.. perculiar some might say.. tp kena ah bangun awal.. sahabat kita Azlan Helmy nak menikah pagi ni.. aku, Shauqi, Tomok and Johnate nak gerak sama2 ikut rombongan akad nikah..

"Timba pengalaman.." kata Jonet.

Ramai gak yg balik cuti from UK and ada yg balik for good end of this month.. As for me, still lepak2.. layan FIFA! Haha... FIFA tu an organisation, bknnya tournament.. "layan world cup".. haa that's better.

So itu hari Bursa Malaysia call.. tanya aku interested tak nak join diorg... Alliance Bank and Prudential pon ada tunjuk interests tp apa mau buat.. sure nama aku kena blacklist sbb menge'test' power kt jobstreet.com.my... haha.. sangap duhh.. takde buat pe.

"It's not that I'm not interested, Im actually bonded with PNB.."

"PNB?? Oh nvm then.." at this point aku rasa that HR exec dah click the button "Black list this idiot" hahaha.

So Satria Neo dah kuar. www.satrianeo.com.my. Mat Pah is getting one in a week time. Gila ah aku war2kan di sini plak. Ah selamba ah Pah. Kinda good looking car. Hopefully they will produce the GTi version. Hopefully.

Tapi aku ni kebudak-budakan sket. Aku skang tgh tergila2kan Honda Civic 5-Door Euro. Ya ya nama pon Euro. Tp kalo kuar Msia i'll be the first to book. Book dulu. Break bank kemudian. Speaking of robbery, kat Msia skang selamba je rompak2 kedai emas, security van, tembak2. Gila siot!

Interior/Exterior Civic Euro.
















Ye ye aku tau macam kartun, mcm spaceship, but dont u think it looks like a concept car? Aku kan ala-ala gaban sket taste.

Minat bola.

Minat Spongebob.

Minat Catdog.

Minat Dinosaur.

Dengar-dengar citer masuk kerja bulan August. So planning bulan ni nak enjoy ah puas2. Pasnih kerja nak lepak2 pon susah. Sib baik PNB Monday to Friday je.

K ah nak gi gosok seluar. Chow

2 comments:

syigha said...

hehe teringat masa hang masuk museum dinosaur..mcm budak kecik dapat toys!! remember? (jgn nak deny...)

Jeg said...

haha.. siots.. ye ye aku tak deny...